Green & Blue Media, agència de màrqueting i comunicació online col·labora amb el pintor realista Xavier Moreno

0

Avinguda GaudiGreen & Blue Media, agència de màrqueting i comunicació online de Terrassa, col·labora amb el pintor realista Xavier Moreno

El pintor realista Xavier Moreno Prats ha cedit una part de la seva obra retrospectiva a la agència de màrqueting i comunicació digital Green & Blue Media que la exposarà a les seves oficines de Terrassa en una sèrie de seminaris i cursos als seus clients.

Green & Blue Media ha iniciat un procés de col·laboració amb l’art i la cultura per tal de facilitar un canal alternatiu als professionals per exposar les seves obres. Aquesta iniciativa permet acostar a gerents i alts directius d’empreses al mon de l’art mentre es realitzen seminaris de temes d’interès per a les empreses, la qual cosa permet desenvolupar una tasca formativa en un entorn entranyable i d’alt valor emocional.

Xavier Moreno és un pintor realista que trasllada a la tela qualsevol tema, detall o matís de l’objectiu. Pinta la realitat de bodegons, natura o la seva urbana Barcelona, on la perspectiva, els jocs de llum i el detall capturen poèticament aquell moment en el temps. La seva darrera exposició a la galeria Subex, “llums de Barcelona”, va presentar una obra delicada, elegant i poèticament secreta que s’obra a la realitat.

Una part important del seu bagatge personal d’en Xavier Moreno és la formació de pintors novells amb qui pot transmetre els seus coneixements y forma d’entendre la pintura. Com diu en Xavier Moreno, “no se si puc ensenyar a pintar, però si puc a fer estimar el que es pinta”. En aquesta faceta, imparteix cursos a l’Escola Tàrrega o la Casa Elizalde.

Green & Blue Media comunicarà en breu el programa de seminaris especialitzats en màrqueting i comunicació online, posicionament SEO, publicitat digital i generació de tràfic als websites (Web corporativa, bloc o botiga online). Però també organitzarà altres seminaris d’interès com la internacionalització d’empreses, prevenció de riscos laborals, fiscalitat per a pymes o el valor del I+D+I.